Det er ofte bedst at blande raviolierne i saucen. Det giver mest smag til raviolierne.
Spinat og ricotta
Ingredienser til 4 personer:
- Spinat, frosset, 300 g
- Ricotta, 250 g
- Æg, 1 stk
- Parmesan, revet, 20 g
- Salt, 10 g
- Peber
Tilberedning:
- Spinaten tøs op.
- Overskydende væske presses ud
- Blandes med ricotta
- Smages til med salt og peber
Servering:
Server raviolierne på en tallerken med f.eks. Champignon og flødesauce over.
Kødfyld - kalv og svin
Ingredienser til 4 personer:
- Kalv og svin, hakket, 200 g
- Mortadella, evt., 100 g
- Skalotteløg, finthakket, 50 g
- Gulerod, finthakket, 50 g
- Rapsolie, 20 g
- Muskatnød, revet
- Parmesan, 50 g
- Rosmarin
- Salt
- Peber
Tilberedning:
- Svits løg og gulerod i olien på en pande
- Tilsæt kød og evt. mortadella og svits det med
- Lad køle af
- Bland æg, parmesan og muskatnød i kødmassen - gerne i en foodprocessor
- Smag til med rosmarin, salt og peber
Kan også tilberedes af kaninkød, vildtkød, vildsvin, parlehøne, kalkun eller kylling.