Det er ofte bedst at blande raviolierne i saucen. Det giver mest smag til raviolierne.

Spinat og ricotta

Ingredienser til 4 personer:

  • Spinat, frosset, 300 g
  • Ricotta, 250 g
  • Æg, 1 stk
  • Parmesan, revet, 20 g
  • Salt, 10 g
  • Peber

Tilberedning:

  1. Spinaten tøs op.
  2. Overskydende væske presses ud
  3. Blandes med ricotta
  4. Smages til med salt og peber

Servering:

Server raviolierne på en tallerken med f.eks. Champignon og flødesauce over.

Kødfyld - kalv og svin

Ingredienser til 4 personer:

  • Kalv og svin, hakket, 200 g
  • Mortadella, evt., 100 g
  • Skalotteløg, finthakket, 50 g
  • Gulerod, finthakket, 50 g
  • Rapsolie, 20 g
  • Muskatnød, revet
  • Parmesan, 50 g
  • Rosmarin
  • Salt
  • Peber

Tilberedning:

  1. Svits løg og gulerod i olien på en pande
  2. Tilsæt kød og evt. mortadella og svits det med
  3. Lad køle af
  4. Bland æg, parmesan og muskatnød i kødmassen - gerne i en foodprocessor
  5. Smag til med rosmarin, salt og peber

Kan også tilberedes af kaninkød, vildtkød, vildsvin, parlehøne, kalkun eller kylling.