Udskriv

Ingredienser til 4 personer:

Tilberedning (ca. 60 minutter):

  1. Skyl grøntsagerne og skræl gulerødderne
  2. Skær hvidløg, løg, gulerødder og peberfrugt i stykker.
  3. Svits grøntsagerne i ca. 5 minutter på en pande i olie
  4. Grønne bønner (blancherede) tilsættes og svitses med et par minutter
  5. Kokosmælk, karrypasta, bouillonterninger, salt og peber tilsættes
  6. Ingredienserne blandes godt og simrer et par minutter
  7. Sauce og grøntsager lægges i et ildfast fad
  8. Risen koges efter anvisningerne så den er klar samtidig med fiskeretten
  9. Mørksej filetter krydres med salt og peber, skæres i mindre stykker og lægges over indholdet i det ildfaste fad.
  10. Serveres med koriander, limefrugt, ris og brød
Visninger: 10