Ingredienser til 4 personer:
- Sauce
- Løg, skiveskårede, ca. 300 g
- Hvidløg, 4 fed
- Peberfrugt, skiveskåret, ca. 150 g
- Gulerødder, små tern, ca 150 g
- Grønne bønner, ca. 150 g
- Kokosmælk, ca. 400 g (1 ds)
- Karrypasta, rød, ca. 150 g
- Grøntsagsbouillonterning, 2 stk
- Fisk
- Mørksej filet, 500 g
- Anretning
- Limefrugt, 1 stk
- Koreander, frisk
- Ris, 320 g
- Brød, f.ex. naanbrød
Tilberedning (ca. 60 minutter):
- Skyl grøntsagerne og skræl gulerødderne
- Skær hvidløg, løg, gulerødder og peberfrugt i stykker.
- Svits grøntsagerne i ca. 5 minutter på en pande i olie
- Grønne bønner (blancherede) tilsættes og svitses med et par minutter
- Kokosmælk, karrypasta, bouillonterninger, salt og peber tilsættes
- Ingredienserne blandes godt og simrer et par minutter
- Sauce og grøntsager lægges i et ildfast fad
- Risen koges efter anvisningerne så den er klar samtidig med fiskeretten
- Mørksej filetter krydres med salt og peber, skæres i mindre stykker og lægges over indholdet i det ildfaste fad.
- Serveres med koriander, limefrugt, ris og brød