Ingredienser til 4 personer:

  • Risnudler, 400 g
  • Kokosolie, evt. rapsolie, 20 g
  • Hvidløg, 4 fed
  • Ingefær, frisk, 30 g (?)
  • Kyllingekød, innerfilet, bryst, 400 g
  • Pak choi, 2 stk
  • Gulerødder, ca. 360 g
  • Peberfrugt, rød, ca. 130 g
  • Sojasauce, 60 g
  • Sesamolie, 10 g
  • Chillisauce, 50 g
  • Sesam frø, 20g
  • Koriander, frisk

Tilberedelse, 45 minutter:

  1. Skyl pak choi og peberfrugt. Skær dem i grove stykker
  2. Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver / strimler
  3. Skræl ingefær og riv den fint
  4. Hvidløg afskalles og snittes fint / presses
  5. Kylling skæres i små stykker
  6. Risnudler koges efter emballagens anvisninger
  7. Wok eller pande opvarmes til høj temperatur og tilsættes olie. Hvidløg og ingefær tilsættes og svitses kort uden at tage farve
  8. Kyllingekød tilsættes og svitses i 4 minutter
  9. Grøntsagerne tilsættes og sauteres et par minutter
  10. Dræn risnudlerne, kom dem i wokken og bland det godt
  11. Tilsæt chillisauce, sesamolie og sojasauce. Lad det svitse yderligere et par minutter.
  12. Anret med sesamfrø, frisk koriander og brød.

Kilde: Frit efter mummum.dk