Ingredienser til 4 personer:
- Risnudler, 400 g
- Kokosolie, evt. rapsolie, 20 g
- Hvidløg, 4 fed
- Ingefær, frisk, 30 g (?)
- Kyllingekød, innerfilet, bryst, 400 g
- Pak choi, 2 stk
- Gulerødder, ca. 360 g
- Peberfrugt, rød, ca. 130 g
- Sojasauce, 60 g
- Sesamolie, 10 g
- Chillisauce, 50 g
- Sesam frø, 20g
- Koriander, frisk
Tilberedelse, 45 minutter:
- Skyl pak choi og peberfrugt. Skær dem i grove stykker
- Skræl gulerødder og skær dem i tynde skiver / strimler
- Skræl ingefær og riv den fint
- Hvidløg afskalles og snittes fint / presses
- Kylling skæres i små stykker
- Risnudler koges efter emballagens anvisninger
- Wok eller pande opvarmes til høj temperatur og tilsættes olie. Hvidløg og ingefær tilsættes og svitses kort uden at tage farve
- Kyllingekød tilsættes og svitses i 4 minutter
- Grøntsagerne tilsættes og sauteres et par minutter
- Dræn risnudlerne, kom dem i wokken og bland det godt
- Tilsæt chillisauce, sesamolie og sojasauce. Lad det svitse yderligere et par minutter.
- Anret med sesamfrø, frisk koriander og brød.
Kilde: Frit efter mummum.dk