Udskriv

Ingredienser - til 4 personer:

Trin

  1. Indstil ovnen til 200°C. Prik et par huller i  søde kartoflerne. Læg dem på en bageplade og bag dem indtil kartoflen er gennemstegt og kan skæres i skiver (45 - 60 minutter).
  2. Bland ingredienserne til saucen og rør rundt. Sæt til side.
  3. Stil en stor wok på medium-høj varme. Når det er varmt, spray med avocadoolie og tilsæt kylling. Lad kyllingen hvile i wokken urørt i cirka 2-3 minutter, eller indtil der kommer mærker. Svits kyllingen i gryden, tilsæt derefter peberfrugten og steg i yderligere 2 minutter.
  4. Tilsæt broccolien og vend det hele sammen. Reducer varmen på panden til lav, og lav derefter et hul i midten af ​​gryden.
  5. Hæld saucen i hullet og rør med det samme, så saucen ikke bliver slimet.
  6. Halver sødekartoflerne og træk kyllingestykkerne med en gaffel. Fordel kylling / grøntsager og sauce jævnt over sødekartoflerne og pynt med ristede sesamfrø.

 

Visninger: 14