Ingredienser - til 4 personer:
- Kyllingelår, ca. 300 g
- Peberfrugt, rød, 200 - 250 g
- Broccoli, 500 - 600 g
- Sødekartofler, 4 store
- Sojasovs, 100 g
- Kokossukker eller palmesukker, 55 g
- Sriracha sauce, 18 g
- Pilrotsstivelse, eller kartoffelmel , 18 g
- Ingefær, 25 g
- Vand, 40 g
- Sesamolie, 20 g
- Vand, 40 g (igen)
- Sesamfrø,
Trin
- Indstil ovnen til 200°C. Prik et par huller i søde kartoflerne. Læg dem på en bageplade og bag dem indtil kartoflen er gennemstegt og kan skæres i skiver (45 - 60 minutter).
- Bland ingredienserne til saucen og rør rundt. Sæt til side.
- Stil en stor wok på medium-høj varme. Når det er varmt, spray med avocadoolie og tilsæt kylling. Lad kyllingen hvile i wokken urørt i cirka 2-3 minutter, eller indtil der kommer mærker. Svits kyllingen i gryden, tilsæt derefter peberfrugten og steg i yderligere 2 minutter.
- Tilsæt broccolien og vend det hele sammen. Reducer varmen på panden til lav, og lav derefter et hul i midten af gryden.
- Hæld saucen i hullet og rør med det samme, så saucen ikke bliver slimet.
- Halver sødekartoflerne og træk kyllingestykkerne med en gaffel. Fordel kylling / grøntsager og sauce jævnt over sødekartoflerne og pynt med ristede sesamfrø.