Ingredienser:
- Kyllingebryst i skiver, 1000 g
- Olie, 15 g
- Salt og peber
- Løg, hakket, 250 g
- Hvidløg, presset, 2 fed
- Rød chili, finthakket, 1 stk
- Ingefær, revet, 25 g
- Gurkemeje, 10 g
- Karry, 10 g
- Kokosmælk, 100 g
- Vand, 100 g
- Blegselleri, skåret i skiver, 100 g
- Mandler, hakkede, 50 g
Fremgangsmåde:
- Varm olien op i en stor gryde eller wok. Tilsæt kyllingebrystskiverne og steg dem, til de er brune på begge sider. Krydr med salt og peber.
- Tilsæt løg, hvidløg, chili, ingefær, gurkemeje og karry. Steg i et par minutter, til krydderierne dufter.
- Tilsæt kokosmælk, vand, blegselleri og mandler. Lad det simre i 15-20 minutter, til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne er møre.
Serveres med ris eller naanbrød.
Tips:
- Hvis du vil have en mere cremet sauce, kan du tilsætte 1 dl creme fraiche eller fløde.
- Du kan også tilsætte andre grøntsager, f.eks. gulerødder, ærter eller broccoli.
- Server gerne med en salat til.