Ingredienser:

  • Kyllingebryst i skiver, 1000 g
  • Olie, 15 g
  • Salt og peber
  • Løg, hakket, 250 g
  • Hvidløg, presset, 2 fed
  • Rød chili, finthakket, 1 stk
  • Ingefær, revet, 25 g
  • Gurkemeje, 10 g
  • Karry, 10 g
  • Kokosmælk, 100 g
  • Vand, 100 g
  • Blegselleri, skåret i skiver, 100 g
  • Mandler, hakkede, 50 g

Fremgangsmåde:

  1. Varm olien op i en stor gryde eller wok. Tilsæt kyllingebrystskiverne og steg dem, til de er brune på begge sider. Krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt løg, hvidløg, chili, ingefær, gurkemeje og karry. Steg i et par minutter, til krydderierne dufter.
  3. Tilsæt kokosmælk, vand, blegselleri og mandler. Lad det simre i 15-20 minutter, til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne er møre.

Serveres med ris eller naanbrød.

Tips:

  • Hvis du vil have en mere cremet sauce, kan du tilsætte 1 dl creme fraiche eller fløde.
  • Du kan også tilsætte andre grøntsager, f.eks. gulerødder, ærter eller broccoli.
  • Server gerne med en salat til.