Ingredienser til 4 personer:

  • Butterdej, 1 rl
  • Kyllingebrystfileter, ca 400 g
  • Løg, hakket, 150 g
  • Hvidløg, hakket, 2 fed
  • Peberfrugt, hakket, 1 stk
  • Peberfrugt, hakket, 1 stk
  • Courgette, skåret i tern, 1 stk, ca 250 g
  • Broccoli, skåret i små buketter, lille, ca 350 g
  • Fløde, 200 g
  • Æg, 3 stk
  • Olivenolie, 15 g
  • Salt og peber
  1. Tilberedning 75 / 120 minutter:
  2. Tænd ovnen på 200 grader.
  3. Rul butterdejen ud i en tærteform og prik den med en gaffel. Bag den i ovnen i ca. 10 minutter,  indtil den er let gylden.
  4. Skær kyllingebrystfileterne i små tern og steg dem i en pande i olivenolie i ca. 5 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem op af panden og sæt dem til side.
  5. Svits løg og hvidløg i panden, indtil de er bløde.
  6. Tilsæt peberfrugter, courgette og broccoli og steg det hele i et par minutter, indtil grøntsagerne er let møre.
  7. Fordel kyllingeternene og grøntsagerne på butterdejen.
  8. Pisk æggene og fløden sammen i en skål og tilsæt salt og peber efter smag.
  9. Hæld æggemassen over fyldet i tærten.
  10. Bag tærten i ovnen i ca. 30-35 minutter, indtil den er gylden og fast.
  11. Servér med en grøn salat ved siden af.

Kilde: OpenAI ChatGPT-4