Ingredienser til 4 personer:
- Butterdej, 1 rl
- Kyllingebrystfileter, ca 400 g
- Løg, hakket, 150 g
- Hvidløg, hakket, 2 fed
- Peberfrugt, hakket, 1 stk
- Peberfrugt, hakket, 1 stk
- Courgette, skåret i tern, 1 stk, ca 250 g
- Broccoli, skåret i små buketter, lille, ca 350 g
- Fløde, 200 g
- Æg, 3 stk
- Olivenolie, 15 g
- Salt og peber
- Tilberedning 75 / 120 minutter:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Rul butterdejen ud i en tærteform og prik den med en gaffel. Bag den i ovnen i ca. 10 minutter, indtil den er let gylden.
- Skær kyllingebrystfileterne i små tern og steg dem i en pande i olivenolie i ca. 5 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem op af panden og sæt dem til side.
- Svits løg og hvidløg i panden, indtil de er bløde.
- Tilsæt peberfrugter, courgette og broccoli og steg det hele i et par minutter, indtil grøntsagerne er let møre.
- Fordel kyllingeternene og grøntsagerne på butterdejen.
- Pisk æggene og fløden sammen i en skål og tilsæt salt og peber efter smag.
- Hæld æggemassen over fyldet i tærten.
- Bag tærten i ovnen i ca. 30-35 minutter, indtil den er gylden og fast.
- Servér med en grøn salat ved siden af.
Kilde: OpenAI ChatGPT-4