Udskriv

Ingredienser til 4 personer:

Tilberedning:

  1. Skær kyllingen  ud i 8 stykker
  2. Marinade
    1. Riv hvidløg og ingefær fint
    2. Rør sammen med de øvrige ingredienser
  3. Gnid marinaden godt ind i kyllingestykkerne
  4. Lad trække i ca. 1 time
  5. Skær fennikel og rødløg i tynde strimler
  6. Skær saltede citroner i små stykker
  7. Læg løg, fennikel, oliven, mandler og citron i bunden af en tagine, stegeso eller gryde med låg
  8. Læg kyllingestykkerne ovenpå
  9. Steg i ovn ved 185 ºC i ca. 90 minutter til kyllingerne er møre plus 15 minutter ekstra hvis kyllingestykker ligger i lag
  10. Serveres med et drys korianderblade eller persille
  11. Kan serveres med brød (f.eks. naan) og / eller couscous

Kilde: politiken.dk

 

Visninger: 570