Ingredienser til 4 personer:

  • Bacon, til tern, 150 g
  • Løg, 200 g
  • Hvidløg, 4 fed
  • Champignon, 250 - 400 g
  • Gulerødder, 300 g
  • Peberfrugter, røde, 2 store
  • Squash, 1 stk
  • Svinemørbrad, 1 stk
  • Smør til stegning, 20 g
  • Olie (f x rapsolie) til stegning, evt
  • Paprika, sød, 10 g
  • Paprika, røget, 3 g
  • Salt, 15 g
  • Peber
  • Tomater, hakkede, 1 ds
  • Tomatkoncentrat, 1 ds
  • Piskefløde, 250 g
  • Grøntsagsbouillon, 250 g

Tilberedning:

  1. Løg hakkes og hvidløg presses
  2. Champignon renses og skæres i skiver
  3. Skær gulerødder i tynde skiver
  4. Skær peberfrugt og squash i tern
  5. Mørbrad pudses og skæres i tynde skiver (ca 5 mm)
  6. Skær bacon i tern og svitch  i en stor gryde
  7. Løg og hvidløg svitches med efter nogle minutter til løgene er klare
  8. Champignon svitches med til de begynder at blive brune.
  9. Gulerødder, peberfrugt og squash steges med i 10 minutter. Tilsæt evt lidt olie (f x rapsolie)
  10. Bacon og grøntsager tages op af gryden
  11. Brun smør i gryden og svitch mørbradskiverne heri
  12. Tilsæt sød og røget paprika, salt, peber og lad det stege et par minutter
  13. Hæld bacon og grøntsager tilbage i gryden og tilsæt hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Lad det simre i 30 minutter
  14. Server med ris og persille

 Kilde: Frit efter SpisBedre