Ingredienser til 4 personer:
- Bacon, til tern, 150 g
- Løg, 200 g
- Hvidløg, 4 fed
- Champignon, 250 - 400 g
- Gulerødder, 300 g
- Peberfrugter, røde, 2 store
- Squash, 1 stk
- Svinemørbrad, 1 stk
- Smør til stegning, 20 g
- Olie (f x rapsolie) til stegning, evt
- Paprika, sød, 10 g
- Paprika, røget, 3 g
- Salt, 15 g
- Peber
- Tomater, hakkede, 1 ds
- Tomatkoncentrat, 1 ds
- Piskefløde, 250 g
- Grøntsagsbouillon, 250 g
Tilberedning:
- Løg hakkes og hvidløg presses
- Champignon renses og skæres i skiver
- Skær gulerødder i tynde skiver
- Skær peberfrugt og squash i tern
- Mørbrad pudses og skæres i tynde skiver (ca 5 mm)
- Skær bacon i tern og svitch i en stor gryde
- Løg og hvidløg svitches med efter nogle minutter til løgene er klare
- Champignon svitches med til de begynder at blive brune.
- Gulerødder, peberfrugt og squash steges med i 10 minutter. Tilsæt evt lidt olie (f x rapsolie)
- Bacon og grøntsager tages op af gryden
- Brun smør i gryden og svitch mørbradskiverne heri
- Tilsæt sød og røget paprika, salt, peber og lad det stege et par minutter
- Hæld bacon og grøntsager tilbage i gryden og tilsæt hakkede tomater, tomatkoncentrat, bouillon og fløde. Lad det simre i 30 minutter
- Server med ris og persille
Kilde: Frit efter SpisBedre