Tilberedning ca 45 minutter
Ingredienser til 4 personer:
- Søde kartofler, 750 g
- Blomkål, lille
- Rødløg, 200 g
- Snackpeber, 1 stor eller 2 små
- Karry, 20 g
- Kikærter, 1 ds
- Kokosmælk, 1 ds
- Spinat, frisk, 150 g
- Limesaft, 1 sp / 15 g
- Salt, ca 20 g
- Peber
- Koriander, frisk
Tilberedning:
- Skræl kartofler og skær i grove tern
- Del blomkålen i små buketter
- Løg og peberfrugt renses og skæres i grive tern
- Karry svitses i en stor gryde i det faste af kokosmælken (og eventuelt lidt olie) i 2 minutter
- Søde kartofler, blomkål, løg og peberfrugt tilsættes karryen sammen med resten af kokosmælken.Simrer i 8 minutter.
- Kikærterne drænes for væske og spinatbladene skylles. Tilsættes grøntsagsblandingen og simrer i 2 minutter
- Smages til med salt, peber og limesaft
Servering:
- Serveres med korianderblade, brød og eventuelt salat
KIlde: Bedre mad