Tilberedning ca 45 minutter

Ingredienser til 4 personer:

  • Søde kartofler, 750 g
  • Blomkål, lille
  • Rødløg, 200 g
  • Snackpeber, 1 stor eller 2 små
  • Karry, 20 g
  • Kikærter, 1 ds
  • Kokosmælk, 1 ds
  • Spinat, frisk, 150 g
  • Limesaft, 1 sp / 15 g
  • Salt, ca 20 g
  • Peber
  • Koriander, frisk

Tilberedning:

  1. Skræl kartofler og skær i grove tern
  2. Del blomkålen i små buketter
  3. Løg og peberfrugt renses og skæres i grive tern
  4. Karry svitses i en stor gryde i det faste af kokosmælken (og eventuelt lidt olie) i 2 minutter
  5. Søde kartofler, blomkål, løg og peberfrugt tilsættes karryen sammen med resten af kokosmælken.Simrer i 8 minutter.
  6. Kikærterne drænes for væske og spinatbladene skylles. Tilsættes grøntsagsblandingen og simrer i 2 minutter
  7. Smages til med salt, peber og limesaft

Servering:

  • Serveres med korianderblade, brød og eventuelt salat

 KIlde: Bedre mad