Udskriv

Ingredienser til 4 personer:

Fyld:

Pandekager:

Topping:

Tilberedning:

Fyld:

  1. Dyp aubergiver i lidt olie og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hold plads til kyllingefiletterne (tilføjes senere)
  2. Dyp fennikel og rødløg i olie og læg det på en anden bageplade med bagepapir sammen med tomaterne
  3. Drys alle grøntsagerne med salt
  4. Sæt auberginepladen for oven i en ovn på varmluft på 225 ºC. Sæt fennikelpladen nedenunder. Bag i 10 minutter
  5. Sæt kyllingefileterne på auberginepladen og bag i yderligere 20 minutter
  6. Riv kyllingefileterne i småstykker med 2 gafler

Pandekager:

  1. Bland imens havregryn, mel og salt i en skål. Pisk æg i og tilsæt hytteost, persille, hvidløg, citronsaft og mælk. Pisk pandekagedejen godt igennem
  2. Fordel ca. 1 dl dej i en varm slip-let pande (ca. 19 cm i diameter) - sving panden rundt, når du kommer dejen på
  3. Bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side
  4. Hold pandekagerne varme

Servering:

  1. Server pandekagerne med bagte grøntsager og kyllingekød og med topping af hytteost, persille og citronskal

 Kilde: Frit fra Arla

Visninger: 715