Ingredienser til 4 personer:

Fyld:

  • Auberginer i 1 cm skiver, ca 250 g
  • Fennikel i 1 cm skiver,ca. 300 g
  • Tomater i halve, ca. 150 g
  • Rødløg i både, ca 225 g ºOlivenolie (eller rapsolie)
  • Kyllingefileter, ca 300 g

Pandekager:

  • Havregryn, finvalsede, 80 g
  • Hvedemel, 100 g
  • Salt, 3 g
  • Æg, 4 stk
  • Persille, (bredbladet), finthakket, 4 sp
  • Hytteost, ca 4%, 100 g
  • Hvidløg, finthakket/presset, 2 fed
  • Citronsaft, 15 g
  • Sødmælk, 250 g

Topping:

  • Hytteost, ca 4%, 100 g
  • Persille, (bredbladet), 2 sp
  • Citronskal, fintrevet, 2 tsk

Tilberedning:

Fyld:

  1. Dyp aubergiver i lidt olie og læg dem på en bageplade med bagepapir. Hold plads til kyllingefiletterne (tilføjes senere)
  2. Dyp fennikel og rødløg i olie og læg det på en anden bageplade med bagepapir sammen med tomaterne
  3. Drys alle grøntsagerne med salt
  4. Sæt auberginepladen for oven i en ovn på varmluft på 225 ºC. Sæt fennikelpladen nedenunder. Bag i 10 minutter
  5. Sæt kyllingefileterne på auberginepladen og bag i yderligere 20 minutter
  6. Riv kyllingefileterne i småstykker med 2 gafler

Pandekager:

  1. Bland imens havregryn, mel og salt i en skål. Pisk æg i og tilsæt hytteost, persille, hvidløg, citronsaft og mælk. Pisk pandekagedejen godt igennem
  2. Fordel ca. 1 dl dej i en varm slip-let pande (ca. 19 cm i diameter) - sving panden rundt, når du kommer dejen på
  3. Bag pandekagen ved kraftig til jævn varme, ca. 1 min. på hver side
  4. Hold pandekagerne varme

Servering:

  1. Server pandekagerne med bagte grøntsager og kyllingekød og med topping af hytteost, persille og citronskal

 Kilde: Frit fra Arla