Ingredienser til 4 personer:

  • Kyllingefilet, 500 g
  • Peberfrugt, rød, 1 stk
  • Peberfrugt, gul, 1 stk
  • Champignon, 250 g
  • Løg, 200 g
  • Kokosmælk, 400 g
  • Tomater, hakkede, 1 ds
  • Soja sauce
  • Karry, 14 g
  • Hvidløg, 2 fed
  • Chili, stødt, 3 g (1 tsk)
  • Salt, 15 g
  • Peber

Tilberedning:

  1. Skær kødet i store tern og mariner det i soja sauce, bare hæld på så det hele er dækket. Det er nemt at gøre i bakken kødet kom i.
  2. Imens det trækker, hak champignon, løg og peberfrugt i grove stykker. Hak hvidløg fint.
  3. Hæld lidt smør/olie i gryden og kom karryen i sammen med kødet og sojaen fra marinaden.
  4. Når kødet er brunet, kommes løg, champignon, peberfrugt og hvidløg i. Det hele røres lidt rundt i et par minutter.
  5. Kom tomater og kokosmælk i. Smag til med chili, salt og peber. Men pas på, chili bliver stærkere jo længere det står og simrer.
  6. Skru ned på to og lad retten stå ca 20 min. Imens kan du jo koge basmatisris og så er vi klar.
  7. Server f.eks. med basmatisris, jordnødder, mangochutney, brød og salat.

Kilde: DK-Kogebogen