Ingredienser til 4 personer:
- Kyllingefilet, 500 g
- Peberfrugt, rød, 1 stk
- Peberfrugt, gul, 1 stk
- Champignon, 250 g
- Løg, 200 g
- Kokosmælk, 400 g
- Tomater, hakkede, 1 ds
- Soja sauce
- Karry, 14 g
- Hvidløg, 2 fed
- Chili, stødt, 3 g (1 tsk)
- Salt, 15 g
- Peber
Tilberedning:
- Skær kødet i store tern og mariner det i soja sauce, bare hæld på så det hele er dækket. Det er nemt at gøre i bakken kødet kom i.
- Imens det trækker, hak champignon, løg og peberfrugt i grove stykker. Hak hvidløg fint.
- Hæld lidt smør/olie i gryden og kom karryen i sammen med kødet og sojaen fra marinaden.
- Når kødet er brunet, kommes løg, champignon, peberfrugt og hvidløg i. Det hele røres lidt rundt i et par minutter.
- Kom tomater og kokosmælk i. Smag til med chili, salt og peber. Men pas på, chili bliver stærkere jo længere det står og simrer.
- Skru ned på to og lad retten stå ca 20 min. Imens kan du jo koge basmatisris og så er vi klar.
- Server f.eks. med basmatisris, jordnødder, mangochutney, brød og salat.
Kilde: DK-Kogebogen