Ingredienser til 4:

  • Paprikaolie
    • Olivenolie, 2 dl
    • Paprika, 12 g
    • Chilipulver, 6 g
    • Hvidløg, 2 fed
    • Salt
    • Peber
  • Hovedret
    • Kyllingefiletter, ca. 500 g - gerne de små innerfiletter
    • Kikærter på dåse, 2 ds
    • Paprikaolie, 2/3 af mængden
    • Basilikumblade, friske, 2 håndfuld
    • Cherrytomater, 250 g
  • Yoghurtdressing
    • Yoghurt, græsk, 200 g
    • Paprikaolie, 15 g
  • Couscous
    • Couscous, 500 g
    • Grøntsagsbouillon, 800 g

Tilberedning:

  1. Paprikaolie
    1. Pres hvidløggene
    2. Bland med de øvrige ingredienser til paprikaolien
  2. Yoghurtdressing
    1. Bland yoghurt med paprikaolien
  3.  Hovedret
    1. Fordel kyllingefiletterne i et ildfast fad
    2. Hæld paprikaolien over. Filetterne skal være dækket af olien (alternativt skal filetterne vendes og overhældes med paprikaolien flere gange under tilberedningen)
    3. Sæt i ovnen ved 175 ºC i 30 minutter
    4. Tomater halveres og blandes med kikærterne
    5. Bland den resterende mængde paprikaolie i
    6. Hæld tomat / kikærteblandingen over kyllingefiletterne
    7. Sæt igen i ovnen ved 175 ºC i 30 minutter
  4. Couscous
    1. Hæld couscous op i en skål
    2. Hæld grøntsagsbouillon over
    3. Lad trække i 10 minutter
    4. "Flof" det op med en gaffel så den bliver løs

Server med yoghurtdressing,,humus  salat og brød

Kilde: Frit efter http://www.madkogebogen.dk/content.php?subaction=showfull&id=664