Ingredienser til 4:
- Paprikaolie
- Olivenolie, 2 dl
- Paprika, 12 g
- Chilipulver, 6 g
- Hvidløg, 2 fed
- Salt
- Peber
- Hovedret
- Kyllingefiletter, ca. 500 g - gerne de små innerfiletter
- Kikærter på dåse, 2 ds
- Paprikaolie, 2/3 af mængden
- Basilikumblade, friske, 2 håndfuld
- Cherrytomater, 250 g
- Yoghurtdressing
- Yoghurt, græsk, 200 g
- Paprikaolie, 15 g
- Couscous
- Couscous, 500 g
- Grøntsagsbouillon, 800 g
Tilberedning:
- Paprikaolie
- Pres hvidløggene
- Bland med de øvrige ingredienser til paprikaolien
- Yoghurtdressing
- Bland yoghurt med paprikaolien
- Hovedret
- Fordel kyllingefiletterne i et ildfast fad
- Hæld paprikaolien over. Filetterne skal være dækket af olien (alternativt skal filetterne vendes og overhældes med paprikaolien flere gange under tilberedningen)
- Sæt i ovnen ved 175 ºC i 30 minutter
- Tomater halveres og blandes med kikærterne
- Bland den resterende mængde paprikaolie i
- Hæld tomat / kikærteblandingen over kyllingefiletterne
- Sæt igen i ovnen ved 175 ºC i 30 minutter
- Couscous
- Hæld couscous op i en skål
- Hæld grøntsagsbouillon over
- Lad trække i 10 minutter
- "Flof" det op med en gaffel så den bliver løs
Server med yoghurtdressing,,humus salat og brød
Kilde: Frit efter http://www.madkogebogen.dk/content.php?subaction=showfull&id=664