Ingredienser til 4 personer:
-
800 g. Danpo din kylling lår
Basilikumpuré:
-
1 bk. frisk basilikum
-
3 spsk. olivenolie
Porresauté:
-
5 porrer
-
300 g. grønne bønner eller
-
haricots verts
-
1 spsk. vand
-
1/2 dl. fløde 13%
-
Salt
-
peber
Tilbehør:
-
250 g. ris
-
4 stk. grovflûtes
Tilberedelse:
Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.
Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grøntsagerne). Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.
Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.
Servér ris og flûtes til.