Ingredienser til 4 personer:

  • 800  g. Danpo din kylling lår

Basilikumpuré:   

  • 1  bk. frisk basilikum
  • 3  spsk. olivenolie

Porresauté:   

  • 5   porrer
  • 300  g. grønne bønner eller
  • haricots verts   
  • 1  spsk. vand
  • 1/2  dl. fløde 13%
  • Salt
  • peber

Tilbehør:   

  • 250  g. ris 
  • 4  stk. grovflûtes

 Tilberedelse:

Blend basilikumblade og oliven-olie sammen til en grøn puré.

Løft forsigtigt skindet på kyllingestykkerne, og smør stykkerne med basilikumpuréen (gem 2 spsk til grøntsagerne). Læg skindet på plads, krydr med salt og peber, og steg kyllingestykkerne i ovnen ved 200°C i ca. 1 time.

Rens, snit og skyl porrerne grundigt. Sautér porrer og bønner i basilikumpuré og vand i ca. 5 min. Kom fløde ved, kog op og smag til med salt og peber.

Servér ris og flûtes til.