Kylling 4 personer

  • 1 kylling, ca. 1200 g
  • 1 frisk ingefær (3-5 cm)
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk akaciehonning
  • ½-1 tsk salt
  • 1 spsk sojasauce
  • 2 dl tør sherry
  • 2 dl hønsebouillon
  • 1 tsk majsstivelse

Kyllingen deles i 10 stykker. Ingefæren skrælles og skæres i tynde strimler. Olien opvarmes i en dyb pande og honningen røres i. Der skrues lidt ned for varmen. Kyllingestykkerne og ingefæren hældes ved, og der røres til stykkerne er gyldne. Krydres med salt. Soja og sherry røres i, og retten simrer i 20-30 minutter, til kødet er gennemstegt.(salmonella, i ved ;) - 30 minutter til lårene) der røres undervejs. Kødet tages op, og boullionen hældes ved. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges kort igennem. Kyllingestykkerne lægges i saucen.

Tilbehør: Jasmin ris, grapefrugt skåret i tynde både (uden hinder), og agurkeskiver.

Velbekomme!

Mai-britt, Pisces II

Kilde: Opskriften er vist oprindeligt hugget fra Samvirke

Jeg synes retten er meget let at lave, enkel og meget velsmagende.

Jeg har hentet opskriften fra internettet