Ingredienser:

  • Havregryn, grove, 400 g
  • Hasselnødder, groft hakkede, 100 g
  • Mandler, groft hakkede, 100 g
  • Solsikkekerner, 100 g
  • Hørfrø, 50 g
  • Rosiner, 100 g
  • Tranebær, 60 g
  • Honning, ½ dl
  • Olie (f.eks. rapsolie), ½ dl

Tilberedning:

Havregryn, nødder, mandler, solsikkekerner, og hørfrø blandes i en skål.

Olie og honning opvarmes i en gryde under omrøring.

Olie/honning blandes godt i havregrynblandingen.

Ovnen tændes på 200 gr.

Blandingen bredes ud på bagepapir i en bradepande (i ovnstørrelse).

Bages i 12 - 15 minutter. rør i det 2 - 3 gange undervejs så det bliver jævnt brunet.

Tages ud af ovnen og blandes med rosiner og tranebær.

Køles af i bradepanden og opbevares i tætsluttende dåse.