Ingredienser:
- Havregryn, grove, 400 g
- Hasselnødder, groft hakkede, 100 g
- Mandler, groft hakkede, 100 g
- Solsikkekerner, 100 g
- Hørfrø, 50 g
- Rosiner, 100 g
- Tranebær, 60 g
- Honning, ½ dl
- Olie (f.eks. rapsolie), ½ dl
Tilberedning:
Havregryn, nødder, mandler, solsikkekerner, og hørfrø blandes i en skål.
Olie og honning opvarmes i en gryde under omrøring.
Olie/honning blandes godt i havregrynblandingen.
Ovnen tændes på 200 gr.
Blandingen bredes ud på bagepapir i en bradepande (i ovnstørrelse).
Bages i 12 - 15 minutter. rør i det 2 - 3 gange undervejs så det bliver jævnt brunet.
Tages ud af ovnen og blandes med rosiner og tranebær.
Køles af i bradepanden og opbevares i tætsluttende dåse.