Udskriv

Røget laks

Røget laks med avocado

Rør cremefraice med citronsaft, salt, peber og purløg. Skær avocadoen i små tern og rør i dressingen. Smag til med salt og peber.

Rejer

Stenbiderrogn

Tuncreme

 Dræn tunen for vand.

  1. Findel og rør sammen med yoghurt til det er rørt helt ud.
  2. Smag til med salt og peber
  3. Smør tuncreme på blinisen og pynt med rødløg og kapers

 Krebsehale

  1. Lad krebsehalerne dryppe af i en sigte og pres væden godt fra
  2. Mos avocado
  3. Rør avocado og fraiche godt sammen
  4. Tilsæt koriander, citronskal, -saft, chili og salt
  5. Vend dem i dressingen og stil krebsehalesalaten tildækket i køleskabet i ca. 15 min. og smag til

 

 

Visninger: 1148