Ingredienser til 8 boller:

  • Hvedemel, 250 g
  • Salt, 3 g
  • Margarine, 75 g.
  • rosiner, 1/2 dl ( kan udelades )
  • Allehånde, 1 g (kan udelades)
  • Mælk, 125 g,
  • Gær, 25 g
  • Sukker, 14 g
  • 1 æg til pensling

Tilberedning:

Bland mel og salt. Smuldr mgr. i. Rør gæren ud i den lune mælk. Bland det hele sammen og ælt godt.

Stilles tildækket til hævning i 20 min. på lunt sted.

Formes til boller og stilles på plade med bagepapir. Efterhæver 10 - 15 min.

Pensles med sammenpisket æg. Bages 15 min. ved 200 grader.

Tebollerne smager skønt, flækket med smør.

Fratidligere udgave af Frk. Jensens kogebog.