Udskriv

Ingredienser til 10 boller:

Tilberedning:

  1. Gæren opløses i vandet
  2. Alle ingredienserne frem til salt blandes og æltes i 5 minutter
  3. Dejen gnides med rapsolie og hæver i 40 minutter
  4. Dejen strammes op som en kugle, deles i 2 og hver halvdel strammes op som en kugle
  5. Hver dejkugle rulles ud til 40 * 40 cm kvadrat.
  6. De pensles med smeltet smør og foldes i 4 lag (ca 10 * 40 cm)
  7. De to dejstænger lægges ved siden af hinanden og skæres i 10 stykker. Skær gerne igennem begge stænger så stykkerne er lige store to-og-to.
  8. Læg stykkerne ovenpå hinanden to-og-to og pres en 5 – 10 mm pind i dejstykkerne på den lange led
  9. Dejstykkerne foldes ved at enderne presses sammen mod bunden
  10. Bollerne lægges på en bageplade med bagepapir, dækkes med et viskestykke og hæver i 15 minutter
  11. Bages ved 190 ºC i 30 minutter

 

 

 

Visninger: 96