Ingredienser 4 personer:

  • Tikka masala-blanding, frosset, 800 g
  • Vand, 300 g
  • Kokosmælk, 400 g
  • Grøntsagsbouillon, 1 - 2 terninger
  • Skinkekød i tern, 300 g
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Tilberedning, 30 min:

  1. Svits grøntsagsblandingen i et par minutter i lidt olie i en stor gryde. Tilsæt vand, kokosmælk og grøntsagsbouillon og bring suppen i kog. Lad suppen simre under låg i 10 minutter.
  2. Steg skinkekødet på en pande i lidt olie til de er gennemstegte. Anret kødet i en skål
  3. Lun brødet i ovn eller brødrister
  4. Blend suppen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  5. Server med brød og med skinketern og lidt grønt som topping

 Kilde: https://mambeno.dk