Ingredienser til 5 - 6 personer:

  • Olivenolie, 25 g
  • Bacon, røget, 150 g
  • Løg, fintsnittet, 200g
  • Hvidløg, finthakket / presset, 5 fed
  • Salsiccia pølser, i skiver, ca 5 stk / 200 g
  • Kartofler, små tern, 600 g
  • Grønkål, i små stykker, 250 - 300 g
  • Hønsebouillon, 1500 g
  • Fløde, 300 g
  • Peber, sort, stødt
  • Salt, ca 20 - 25 g

Tilberedelse:

  1. Olivenolie opvarmes i en gryde og bacontern svitses til de er sprøde
  2. Tag baconternene op og sæt dem til side
  3. Switch løg og hvidløg til de er klare
  4.  Tilsæt pølserne til de er gennemstegte
  5. Tilsæt kartofler og grønkål. Switch i et par minutter
  6. Tilsæt bouillon og lad det koge til kartoflerne er møre, ca 15 - 20 minutter
  7. Tilsæt fløde  og bacontern
  8. Jævn suppen med maizena
  9. Smag til med peber og salt
  10. Server med godt brød