Ingredienser til 5 - 6 personer:
- Olivenolie, 25 g
- Bacon, røget, 150 g
- Løg, fintsnittet, 200g
- Hvidløg, finthakket / presset, 5 fed
- Salsiccia pølser, i skiver, ca 5 stk / 200 g
- Kartofler, små tern, 600 g
- Grønkål, i små stykker, 250 - 300 g
- Hønsebouillon, 1500 g
- Fløde, 300 g
- Peber, sort, stødt
- Salt, ca 20 - 25 g
Tilberedelse:
- Olivenolie opvarmes i en gryde og bacontern svitses til de er sprøde
- Tag baconternene op og sæt dem til side
- Switch løg og hvidløg til de er klare
- Tilsæt pølserne til de er gennemstegte
- Tilsæt kartofler og grønkål. Switch i et par minutter
- Tilsæt bouillon og lad det koge til kartoflerne er møre, ca 15 - 20 minutter
- Tilsæt fløde og bacontern
- Jævn suppen med maizena
- Smag til med peber og salt
- Server med godt brød