Ingredienser til 4 personer:
- Olie, 15 g
- Hvidløg, hakket, 3 fed
- Løg, hakket, 150 g
- Forårsløg, 1 bdt (eller 1 porre)
- Kyllingekød i tern, 400 g
- Karry, 10 g
- Tomater, hakkede, 1 ds
- Bouillon (hønse- eller grøntsags-), 300 g
- Ferskner fra dåse, 5 halve
- Ferskensaft fra dåse, 175 g
- Chillisauce, sød, 35 g
- Salt, 15 - 20 g
- Peber
Tilberedning 45 minutter:
- Varm olien op og sauter hvidløg, løg og forårsløg
- Tag grøntsagerne op og sauter kyllingeternene
- Tag kyllingen op og brænd karryen af under omrøring (evt. med noget mere olie)
- Grøntsager og kylling lægges tilbage og hakkede tomater og ferskensaft blandes i. Lad det simre i 5 minutter
- Tilsæt flødeost og lad det smelte for at gøre saucen tykkere
- Fersknerne skæres i mundrette stykker
- Tilsæt ferskner og smag til med chillisauce, salt og peber
- Varm suppen op og server rygende varm
Tilbehør: Med brød og / eller med ris