Ingredienser til 4 personer:

  • Olie, 15 g
  • Hvidløg, hakket, 3 fed
  • Løg, hakket, 150 g
  • Forårsløg, 1 bdt (eller 1 porre)
  • Kyllingekød i tern, 400 g
  • Karry, 10 g
  • Tomater, hakkede, 1 ds
  • Bouillon (hønse- eller grøntsags-), 300 g
  • Ferskner fra dåse, 5 halve
  • Ferskensaft fra dåse, 175 g
  • Chillisauce, sød, 35 g
  • Salt, 15 - 20 g
  • Peber

Tilberedning 45 minutter:

  1. Varm olien op og sauter hvidløg, løg og forårsløg
  2. Tag grøntsagerne op og sauter kyllingeternene
  3. Tag kyllingen op og brænd karryen af under omrøring (evt. med noget mere olie)
  4. Grøntsager og kylling lægges tilbage og hakkede tomater og ferskensaft blandes i. Lad det simre i 5 minutter
  5. Tilsæt flødeost og lad det smelte for at gøre saucen tykkere
  6. Fersknerne skæres i mundrette stykker
  7. Tilsæt ferskner og smag til med chillisauce, salt og peber
  8. Varm suppen op og server rygende varm

Tilbehør: Med brød og / eller med ris