Ingredienser til 4 personer:

  • Kyllingebryst / lårfilet, 450 g
  • Karry, 12 g
  • Gurkemeje, 4 g
  • Forårsløg, 2 bdt
  • Hvidløg, 4 fed
  • Bouillon, 1000 g
  • Timian, 4 g
  • Spidskommen, 2 g
  • Peberfrugt, 200 g
  • Fløde, 250 g
  • Maizena, 12 g
  • Salt, 15 g
  • Peber

Tilberedning:

  1. Peberfrugt renses og skæres i små tern
  2. Forårsløg renses, skylles og skæres i tynde skiver
  3. Hvidløg renses og skæres i små tern / presses
  4. Kylling skæres i små tern
  5. Varm en stegegryde med rapsolie op og brun kyllingen godt
  6. Tilsæt karry, gurkemeje, forårsløg og hvidløg
  7. Bland godt sammen og svits et par minutter
  8. Tilsæt bouillon, timian og spidskommen
  9. Lad suppen småkoge i 10 minutter
  10. Tilsæt peberfrugt og fløde
  11. Rør maizena ud i koldt vand og jævn suppen. Pas på den ikke bliver for tyk
  12. Smag til med salt og peber
  13. Lad suppen simre 5 minutter
  14. Server med brød