Ingredienser til 4 personer:
- Kyllingebryst / lårfilet, 450 g
- Karry, 12 g
- Gurkemeje, 4 g
- Forårsløg, 2 bdt
- Hvidløg, 4 fed
- Bouillon, 1000 g
- Timian, 4 g
- Spidskommen, 2 g
- Peberfrugt, 200 g
- Fløde, 250 g
- Maizena, 12 g
- Salt, 15 g
- Peber
Tilberedning:
- Peberfrugt renses og skæres i små tern
- Forårsløg renses, skylles og skæres i tynde skiver
- Hvidløg renses og skæres i små tern / presses
- Kylling skæres i små tern
- Varm en stegegryde med rapsolie op og brun kyllingen godt
- Tilsæt karry, gurkemeje, forårsløg og hvidløg
- Bland godt sammen og svits et par minutter
- Tilsæt bouillon, timian og spidskommen
- Lad suppen småkoge i 10 minutter
- Tilsæt peberfrugt og fløde
- Rør maizena ud i koldt vand og jævn suppen. Pas på den ikke bliver for tyk
- Smag til med salt og peber
- Lad suppen simre 5 minutter
- Server med brød