Ingredienser:

  • 2 pakker flødeost
  • 3¾ dl sukker
  • 2 dl mælk
  • 4 æg
  • 2½ dl creme fraiche
  • 1 spsk vanilieessens
  • ¼ dl mel
  • 15 grahamskiks, smuldrede
  • 2 spsk smeltet smør

Tilberedning:

Forvarm ovnen til 175°. Smør en springform.

Bland kiks med smeltet smør og pres det ned i springformen.

Bland flødeost med sukker til det er blødt. Tilsæt mælk og bland godt. Tilsæt æg ét ad gangen og kom tilsidst creme fraiche, vanilie og mel i.

Hæld dette over bunden og bag i ca. 1 time. Sluk ovnen, åbn ovndøren og lad kagen afkøle i ovnen i 5-6 timer. Opbevar i køleskab.

Andre opskrifter anbefaler at bage i vandbad.

Kilde: kageopskrifter.dk