Ingredienser:

  • 8 ingefærsmåkager
  • Friske hindbær
  • Lemon curd
  • Creme fraiche / mascapone
  • Chokoladespåner
  • Hasselnødder
  • 50 g smør
  • 1 citron
  • 1 sp flourmelis
  • 1 tsk vanillaekstrakt
  • Mynteblade
Tilberedning:

Rist hasselnødder på en pande.

Ingefærsmåkagerne knuses (slå dem i et viskestykke)

Knus de ristede hasselnødder i panden. Tilsæt smør og lad det riste med et øjeblik. Sluk for varmen. Tilsæt revet citronskal. Tilsæt ingefærsmåkageraspen.

Hæld pandefyldet i fire glas, assietter el. lign. Pak det lidt sammen i bunden.

Rør creme fraiche med en spiseskefuld flourmelis og vanillaekstrakt..

Put et par spiseskefulde lemon curd i hvert glas. Læg nogle hindbær ovenpå. Fyld creme fraiche-fyldet ovenpå. Flere hindbær. Pynt med mynteblade

Lav spåner af noget godt chokolade og drys det over.

Afkøles i køleskab til servering.

[dr.dk ved Jamie Oliver]