Ingredienser:
- 8 ingefærsmåkager
- Friske hindbær
- Lemon curd
- Creme fraiche / mascapone
- Chokoladespåner
- Hasselnødder
- 50 g smør
- 1 citron
- 1 sp flourmelis
- 1 tsk vanillaekstrakt
- Mynteblade
Tilberedning:
Rist hasselnødder på en pande.
Ingefærsmåkagerne knuses (slå dem i et viskestykke)
Knus de ristede hasselnødder i panden. Tilsæt smør og lad det riste med et øjeblik. Sluk for varmen. Tilsæt revet citronskal. Tilsæt ingefærsmåkageraspen.
Hæld pandefyldet i fire glas, assietter el. lign. Pak det lidt sammen i bunden.
Rør creme fraiche med en spiseskefuld flourmelis og vanillaekstrakt..
Put et par spiseskefulde lemon curd i hvert glas. Læg nogle hindbær ovenpå. Fyld creme fraiche-fyldet ovenpå. Flere hindbær. Pynt med mynteblade
Lav spåner af noget godt chokolade og drys det over.
Afkøles i køleskab til servering.
[dr.dk ved Jamie Oliver]