Udskriv

Ingredienser til 4 - 6 personer:

Hummer i court bouillon

Salat

Tilbehør

Tilberedning:

Hummer i court buillon

Kom alle ingredienser i gryden. Læg låg på og kog op.

Kog i 30 minutter uden låg.

Tag fyldet op og kog hummeren. Kog i 5 minutter for en hummer på 500 gram og yderligere 36 sekunder for hver følgende 100 g - altså 10 minutter for en hummer på 1000 g.

Lad hummeren afkøle noget i kogeladen.

Tag kødet ud af kløer og hale.

Salat

Skalle rives og saften presses af appelsinen. Det samme med limefrugten.

Avocado, peberfrugt og mango skæres i tern. Bland i en skål med finthakket chili.

Tilsæt skal og saft fra citrus sammen med olie.

Smag til med salt, peber og koreander.

Skær hummerkødet i passende stykker og læg sammen med salaten.

Lad trække i 20 minutter.

Server på portionstallerkener med salat.

Kilde: KØKKEN - HOTEL OG RESTAURANTFAGENE, UDDANNELSESCENTER HOLSTEBRO

Visninger: 1006