Ingredienser:

  • 1 agurk
  • 50 g pinjekerner
  • Babyspinat
  • 5-6 soltørrede tomater
  • 1 sp balsamico eddike
  • 3 sp olivenolie
  • ½ citron
  • Mynteblade
  • Salt
 
Tilberedning:

Pinjekernerne ristes.

En skål vædes med olivenolie og balsamicoeddike.

Skær tomaterne i cm brede stykker og bland det med dressingen.

Tilsæt saften fra en halv citron.

Spinaten skæres i cm tykke ”skiver”.

Agurken ridses med en gaffel for bedre at opsuge dressing, flæk den på langs og skær i cm tykke skiver.

Tilsæt grofthakkede mynteblade og lidt salt.

Vend salaten i dressingen umiddelbart før servering.

Fordel pinjekernerne over.

Riv lidt parmesan over.

Server! - f.eks sammen med svamperisotto.

[dr.dk ved Jamie Oliver]