Ingredienser til 6 - 8 personer:
- Couscous
- Couscous, 3dl
- Vand, kogende, 3 dl
- Dressing
- Olivenolie, 45 g
- Citron, revet skal og saft
- Hvidløg, presset, 2 fed
- Ingefær, revet, 1 tsk
- Lidt finthakket chilli eller nogle dråber tabasco
- Sukker, gerne kokossukker eller rørsukker, 1 spsk
- Krydderurter, finthakkede, gerne med persille og mynte, 2 dl
- Salt
- Peber
- Fyld
- Forårsløg, 2 stk
- Tomater, finthakkede, 2 dl
- Rødløg, finthakket, 1 stk
- Grønne ærter, evt.
- Asparges, evt.
- Peberfrugt, finthakket, evt.
- Feta, evt
- Krydderurter, evt. koriander, basilikum, timean og purløg
Tilberedning:
- Kom couscous og kogende vand i en gryde, sæt låg på og lad det trække i 10 minutter.
- Bland alle ingredienserne til dressingen godt sammen. Kom gerne tomater, forårsløg, løg og andet godt fra evt listen i dressingen og suppler bare gavmildt med de krydderurter der er i højbedet, altankassen eller køkkenvinduet. Det er alle krydderurterne der får denne couscous salat til at smage ekstravagant og gør den helt uimodståelig.
- Bland dressing og couscous
Kilde: Valdemarsro