Ingredienser til 6 - 8 personer:

  • Couscous
    • Couscous, 3dl
    • Vand, kogende, 3 dl
  • Dressing
    • Olivenolie, 45 g
    • Citron, revet skal og saft
    • Hvidløg, presset, 2 fed
    • Ingefær, revet, 1 tsk
    • Lidt finthakket chilli eller nogle dråber tabasco
    • Sukker, gerne kokossukker eller rørsukker, 1 spsk
    • Krydderurter, finthakkede, gerne med persille og mynte, 2 dl
    • Salt
    • Peber
  • Fyld
    • Forårsløg, 2 stk
    • Tomater, finthakkede, 2 dl
    • Rødløg, finthakket, 1 stk
    • Grønne ærter, evt.
    • Asparges, evt.
    • Peberfrugt, finthakket, evt.
    • Feta, evt
    • Krydderurter, evt. koriander, basilikum, timean og purløg

Tilberedning:

  1. Kom couscous og kogende vand i en gryde, sæt låg på og lad det trække i 10 minutter.
  2. Bland alle ingredienserne til dressingen godt sammen. Kom gerne tomater, forårsløg, løg og andet godt fra evt listen i dressingen og suppler bare gavmildt med de krydderurter der er i højbedet, altankassen eller køkkenvinduet. Det er alle krydderurterne der får denne couscous salat til at smage ekstravagant og gør den helt uimodståelig.
  3. Bland dressing og couscous

Kilde: Valdemarsro