Ingredienser til 4 personer:

Salat:

  • Pastaskruer, 200 g
  • Ærter, 150 g
  • Grønne asparges, eventuelt
  • Forårsløg, 3 stk
  • Cherrytomater, 200 g
  • Iceberg salat, 250 g

Dressing:

  • Mayonaise, 3 sp
  • Tykmælk / yoghurt natural, 3 sp
  • Dijonsennep, 2 tsk
  • Citronsaft, 1 sp
  • Purløg, 1 bdt
  • Salt
  • Peber

Tilberedning:

Dressing

  1. Purløg klippes fint
  2. Alle ingredienser røres sammen
  3. Smages til med salt og peber

Salat:

  1. Kog pastaen og afkøl den
  2. Tø ærterne op
  3. Skær asparges i 1 cm lange stykker hvis de indgår
  4. Skær forårsløg i ringe og halver tomaterne
  5. Snit salaten groft
  6. Alle ingredienser blandes i en skål
  7. Kort tid før servering blandes dressing i salaten