Ingredienser til 4 personer:
Salat:
- Pastaskruer, 200 g
- Ærter, 150 g
- Grønne asparges, eventuelt
- Forårsløg, 3 stk
- Cherrytomater, 200 g
- Iceberg salat, 250 g
Dressing:
- Mayonaise, 3 sp
- Tykmælk / yoghurt natural, 3 sp
- Dijonsennep, 2 tsk
- Citronsaft, 1 sp
- Purløg, 1 bdt
- Salt
- Peber
Tilberedning:
Dressing
- Purløg klippes fint
- Alle ingredienser røres sammen
- Smages til med salt og peber
Salat:
- Kog pastaen og afkøl den
- Tø ærterne op
- Skær asparges i 1 cm lange stykker hvis de indgår
- Skær forårsløg i ringe og halver tomaterne
- Snit salaten groft
- Alle ingredienser blandes i en skål
- Kort tid før servering blandes dressing i salaten