Ingredienser til 4 personer:

  • Olivenolie, 6 sp (+ noget til smøring)
  • Rødvinseddike (balsamico?) 3 sp
  • Sukker, 1 tsk
  • Timeanblade, 1 tsk
  • Rødbeder, 4 stk
  • Gedeost, 200 g
  • Rucola, 4 hånfulde

Tilberedning:

Skær rødbederne i tynde skiver, f.eks. med en mandolin.

Bland olie, eddike, Sukker og timean i en flad tallerken og krydres godt (salt og peber ?). Tilsæt de  skivede rødbeder og mariner i mindst 1 og gerne natten over.

Varm grillen i ovnen godt op. Krydder (salt og peber ?) godeost skiverne. Placer på en bageplade (med bagepapir) og grill i 2 - 3 minutter.

Fordel rødbederne på tallerkenerne. Gem marinaden. Læg noget rucola over, gedeost og mere rucola.

Hæld marinade over og server.

Pynt eventuelt med inddampet balsamico eddike (inddampet en smule så det bliver cremet).