Ingredienser til ca 3 personer :
- 250 g pasta
- 250 g kyllingebryst i tern
- 100 g svampe, f.eks. champignon eller portobell
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 2 dl fløde
- 1/2 dl hvidvin
- Salt og peber
- Friskrevet parmesanost til servering
Tilberedning ca 1 time
- Kog pastaen i rigeligt, saltet vand efter anvisningen på pakken.
- Tilsæt løg og hvidløg til panden og lad det stege med i et par minutter.
- Tilsæt svampe og lad dem stege med, til de er bløde.
- Tilsæt fløde, hvidvin, salt og peber og lad saucen simre i et par minuter, til den er jævnet.
- Hæld den kogte pasta i saucen og vend det hele godt sammen.
- Server med et drys friskrevet parmesanost.
- Denne ret er nem at lave og smager skønt. Kylling, svampe og fløde er en god kombination, der giver en cremet og fyldig sauce. Parmesanosten giver retten en ekstra smagsdimension.
- Server gerne naan-brød til
Her er et par tips til at gøre retten endnu bedre:
- Brug friske, danske grøntsager. Det gør en stor forskel for smagen.
- Brug en god kvalitet fløde. Det giver retten en mere cremet og fyldig konsistens.
- Tilsæt krydderier efter smag. Du kan f.eks. bruge paprika, chilipulver eller tørret timian
KIlde: Frit efter Google Bard
- Velbekomme!