Ingredienser til ca 3 personer :

  • 250 g pasta
  • 250 g kyllingebryst i tern
  • 100 g svampe, f.eks. champignon eller portobell
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 dl fløde
  • 1/2 dl hvidvin
  • Salt og peber
  • Friskrevet parmesanost til servering

Tilberedning ca 1 time

  1. Kog pastaen i rigeligt, saltet vand efter anvisningen på pakken.
  2. Tilsæt løg og hvidløg til panden og lad det stege med i et par minutter.
  3. Tilsæt svampe og lad dem stege med, til de er bløde.
  4. Tilsæt fløde, hvidvin, salt og peber og lad saucen simre i et par minuter, til den er jævnet.
  5. Hæld den kogte pasta i saucen og vend det hele godt sammen.
  6. Server med et drys friskrevet parmesanost.
  7. Denne ret er nem at lave og smager skønt. Kylling, svampe og fløde er en god kombination, der giver en cremet og fyldig sauce. Parmesanosten giver retten en ekstra smagsdimension.
  8. Server gerne naan-brød til

Her er et par tips til at gøre retten endnu bedre:

 

  1. Brug friske, danske grøntsager. Det gør en stor forskel for smagen.
  2. Brug en god kvalitet fløde. Det giver retten en mere cremet og fyldig konsistens.
  3. Tilsæt krydderier efter smag. Du kan f.eks. bruge paprika, chilipulver eller tørret timian

 KIlde: Frit efter Google Bard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Velbekomme!