Ingredienser til 4 personer:
- Smør, 10 g
- Hvidløg, 2 fed
- Fløde, 75 g
- Mælk, 175 g
- Dijonsennep, 15 g
- Salt, 6 g
- Peber
- Laks, koldrøget, strimlet, 150 g
- Tomater, soltørrede, strimlet, 50 g
- Forårsløg, fintskåret, 150 g
- Limesaft, 30 g
- Pasta, frisk, gerne m spinat, 500 g
- Lime, skåret i både
- Brød, f. eks. naanbrød
Tilberedning, ca. 45 min:
- Sauce
- Smelt smørret i en gryde/pande og svitch hvidløg i ca. 1 minut
- Tilsæt fløde, mælk, sennep, salt og peber
- Tilsæt, forårsløg, soltørrede tomater, laks og limesaft
- Varm op og smag til med krydderier og limesaft
- Pasta
- Kog pasta efter anvisningen
- Hæld vandet fra i et dørslag
- Bland den varme sauce i pastaen
- Servering
- Drys pastaretten medmrevet parmesanost eller lignende
- Server med lime i både
- Server med brør, f.eks. naan
Kilde: Frit efter Arla