Ingredienser til 4 personer:

  • Smør, 10 g
  • Hvidløg, 2 fed
  • Fløde, 75 g
  • Mælk, 175 g
  • Dijonsennep, 15 g
  • Salt, 6 g
  • Peber
  • Laks, koldrøget, strimlet, 150 g
  • Tomater, soltørrede, strimlet, 50 g
  • Forårsløg, fintskåret, 150 g
  • Limesaft, 30 g
  • Pasta, frisk, gerne m spinat, 500 g
  • Lime, skåret i både
  • Brød, f. eks. naanbrød

Tilberedning, ca. 45 min:

  1. Sauce
    1. Smelt smørret i en gryde/pande og svitch hvidløg i ca. 1 minut
    2. Tilsæt fløde, mælk, sennep, salt og peber
    3. Tilsæt, forårsløg, soltørrede tomater, laks og limesaft
    4. Varm op og smag til med krydderier og limesaft
  2. Pasta
    1. Kog pasta efter anvisningen
    2. Hæld vandet fra i et dørslag
    3. Bland den varme sauce i pastaen
  3. Servering
    1. Drys pastaretten medmrevet parmesanost eller lignende
    2. Server med lime i både
    3. Server med brør, f.eks. naan

Kilde: Frit efter Arla