Ingredienser til 4 personer:

  • Pasta, penne, 440 g
  • Smør, 30 g
  • Pancetta eller bacon, i tern, 160 g
  • Vodka, 75 g
  • Piskefløde, 250 g
  • Tomatkoncentrat, 115 g
  • Persille, bredbladet, groft hakket
  • Parmesan, 100 g
  • Salt
  • Peber

Tilberedning:

  1. Kog pasta efter anvisning på emballagen
  2. Smelt smørret og tilsæt pancetta / bacon. Svitch 3 - 5 minutter til det er gyldent.
  3. Tilsæt vodka og lad det simre 1 minut
  4. Tilsæt fløde og tomatkoncentrat
  5. Lad det simre i 4 - 5 minutter (til saucen er tyknet)
  6. Smag til med salt og peber
  7. Hæld i et dørslag for at fjerne al vandet
  8. Hæld pastaen i saucen
  9. Tilsæt det meste af parmesanosten og persillen
  10. Bland sammen
  11. Drys med resten af parmesan og persille

Kilde: Frit efter Donald Skehan