Ingredienser:

  • Løg, tern, 100 g
  • Hvidløg, presset, 3 fed
  • Olivenolie, 30 g
  • Tomater, hakkede, 1 dåse
  • Tomatkoncentrat, 1 ds
  • Sukker, 10 g
  • Laurbærblad, 1 stk
  • Salt, 3 g
  • Peber, friskkværnet
  • Basilikumblade, 3 stk (eller 1 tsk tørret)
  • Oregano, 1 tsk

Tilberedning:

Svitch løg og hvidlg i olie til de er klare.

Tilsæt tomater, sukker og laurbærblad og lad det simre i 15 minutter. Sukkeret fremhæver tomatsmagen.

Tilsæt krydderier og lad det simre i yderligere i 10 minutter.

Eventuelt blendes massen med stavblender.

Der skal bruges et tyndt lag på pizzaen - ca 75 gram til en 30 cm pizza.