Ingredienser til 1 bageplade:

  • Pizzadej
  • Flæsk, ca 12 skiver
  • Tomatsauce
  • Mozzarella i væske, 2 ps
  • Kartofler, ca 250 g
  • Mascopone, 1 bæger
  • Persille, 2 små potter

Tilberedning:

Steg flæskeskiverne knap færdige på en pande.

Bedste Pizzadej er langtidshævet. Lav en bolle og dyp den i durummel. Rul tyndt ud.

Smør tomatsaucen på dejen.

Læg små klumper mozzarella ovenpå.

Halver flæskeskiverne og læg dem på pizzaen.

Skær kartoflerne i tynde skiver og fordel dem ovenpå.

Bland så meget persille i mascoponen som mulig og den stadig kan smøres eller sprøjtes på. Sæt små klumper fordelt på pizzaen.

Bag i meget varm ovn (250 - 300 gr) i 10 - 5 minutter.

Drys groft hakket kruspersille ovenpå.

Kilde: Gorm's Pizzarestaurant i København / dr.dk