Ingredienser til 1 bageplade:
- Pizzadej
- Flæsk, ca 12 skiver
- Tomatsauce
- Mozzarella i væske, 2 ps
- Kartofler, ca 250 g
- Mascopone, 1 bæger
- Persille, 2 små potter
Tilberedning:
Steg flæskeskiverne knap færdige på en pande.
Bedste Pizzadej er langtidshævet. Lav en bolle og dyp den i durummel. Rul tyndt ud.
Smør tomatsaucen på dejen.
Læg små klumper mozzarella ovenpå.
Halver flæskeskiverne og læg dem på pizzaen.
Skær kartoflerne i tynde skiver og fordel dem ovenpå.
Bland så meget persille i mascoponen som mulig og den stadig kan smøres eller sprøjtes på. Sæt små klumper fordelt på pizzaen.
Bag i meget varm ovn (250 - 300 gr) i 10 - 5 minutter.
Drys groft hakket kruspersille ovenpå.
Kilde: Gorm's Pizzarestaurant i København / dr.dk