Ingredienser:

  • 3-400 g. blandede svampe
  • Mascarponeost
  • Parmesanost
  • En håndfuld pinjekerner
  • Et par dråber trøffelolie (afhænger af styrken på olien og smag)

Tilberedning:

Lav en pizzadej, f.eks. fra denne opskrift.

Rist svampene på en pande sammen med et par dråber trøffelolie. Smag til med salt og peber.

Rist pinjekernerne på en tør pande i 2-3 minutter. Dette bringer en masse smag frem i de små kerner.

Bred et lag mascarpone ud på den rå pizzadej efterfulgt af svampe og ristede pinjekerner.

Bag pizzaen på bagesten i en brandvarm ovn i 5-6 minutter eller til skorpen er hævet op og blevet brun.

Inden serveringen rives flager af en god parmesanost over pizzaen og der kan evt. tilsættes lidt pesto eller ekstra trøffelolie.

Helt lækkert!

[Kilde: kokblog.dk]