Ingredienser

Fyld

  • 1 kylling eller 600-700 g kyllingebryst
  • 3 tomater
  • ½ agurk
  • 2-3 stilke bladselleri
  • 1 lille dåse ananas
  • afdryppede majs
  • 1 rød peberfrugt

Mayonnaisedressing

  • 150g mayonnaise
  • 1½ dl creme fraiche ( 18% )
  • karry
  • salt
  • evt. peber

Pynt

  • 1 lille dåse ananas afdryppet
  • 1 salathoved
  • 75g bacon 

Tilberedning

Kylling koges i en gryde eller kyllingebryst speges på pande.

Tomater, bladselleri, agurk, ananas og peberfrugt skæres i terninger.

Blandes med afdryppede majs og til sidst kyllingkødet skåret i mindre stykker.

Baconet steges sprødt og dryppes af på køkkenpapir.

På fadet lægges salatblade.

Mayonnaise røres med cremfraiche og smages godt til med karry, salt og evt. peber.

Kyllingeblandingen tilsættes.

Hældes på fadet, der er pyntet med afdryppede annanasskiver og herover det sprøde bacon i småstykker. 

[Kilde: Delvist kopieret fra http://www.anjasopskrifter.dk]