Udskriv

Ingredienser til 10 personer:

Peberfrugtpure:

Pynt:

 

 

Tilberedelse:

Skær fisken i mindre stykker, og kom den i en foodprocesser. Miks fisken med salt, til det er findelt. Tilsæt æg og peber, og miks det jævnt. Tilsæt fløden under miksningen.

Rens porrerne, skær dem i skiver, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 min. Afdryp og afkøl dem.

Smør en brødform, og kom halvdelen af farsen heri. Fordel porreringene over, og herefter resten af farsen.

Stil farsen i ovnen ved 175ºC. i ca. 1 1/4 time.

Afkøl terrinen helt i køleskab.

Pure:

Halver og rens peberfrugterne.

Læg dem på en rist over bradepanden, og stil dem under ovngrillen, til de branker og bobler op.

Afkøl dem helt i en fryseegnet plastpose (fryseegnede plastposer tåler nemlig også varme).

Pil skindet af peberfrugterne, og miks dem i en blender eller foodprocessor.

Rør pureen med cremefraiche, hvidløg, salt og peber.

Anretning:

Rens fenniklerne, skær dem i små tern, og dryp limesaft over.

Fordel persille, fennikeltern og oliven på 10 tallerkner.

Læg en skive terrin på hver.

Visninger: 784