Lillejuleaften middag til 7 personer:
- Boller i karry
- Ris
- Salat
Juleaften til 9 personer:
- Hovedret
- Gås med svedsker og æbler
- Flæskesteg
- Tyttebær
- Ribsgele
- Rødkål
- Hakket juletræ (evt)
- Brunede kartofler
- Kogte kartofler
- Dessert
- Risalamande
- Kirsebærsovs
- Citronfromage
- Flødeskum
- Aftenskaffe
- Kaffe
- Småkager
- Konfekt
- Frugt
Julefrokost 26. december til 17 personer:
- Marinerede grå sild m karrysalat
- Karrysild
- Kippers m peberrodssalat
- Makrel i tomat m mayonaise
- Salat
- Æg, tomat, agurk og "kaviar"
- Gravad laks med rævesovs
- Rejer m citron og mayonaise
- Leverpostej
- Krondyrpostej
- Spegepølse
- Frikadeller
- Flæskesteg (kold)
- Rødbeder
- Rødkål
- Frugtsalat
Eftermiddagskaffe:
- Kaffe
- Te
- Småkager
- Konfekt
- Frugt
Aftensreprise:
- Rester
- Ost