Lillejuleaften middag til 7 personer:

Juleaften til 9 personer:

  • Hovedret
    • Gås med svedsker og æbler
    • Flæskesteg
    • Tyttebær
    • Ribsgele
    • Rødkål
    • Hakket juletræ (evt)
    • Brunede kartofler
    • Kogte kartofler
  • Dessert
  • Aftenskaffe
    • Kaffe
    • Småkager
    • Konfekt
    • Frugt

Julefrokost 26. december til 17 personer:

  • Marinerede grå sild m karrysalat
  • Karrysild
  • Kippers m peberrodssalat
  • Makrel i tomat m mayonaise
  • Salat
  • Æg, tomat, agurk og "kaviar"
  • Gravad laks med rævesovs
  • Rejer m citron og mayonaise
  • Leverpostej
  • Krondyrpostej
  • Spegepølse
  • Frikadeller
  • Flæskesteg (kold)
  • Rødbeder
  • Rødkål
  • Frugtsalat

Eftermiddagskaffe:

  • Kaffe
  • Te
  • Småkager
  • Konfekt
  • Frugt

Aftensreprise:

  • Rester
  • Ost