Ingredienser:

  • 250 g hvedemel
  • 225 g sukker
  • 2 stk. æg
  • 1 stk. æggeblomme
  • 90 g mandler
  • 80 g pistaciekerner
  • 0,5 tsk. bagepulver

Tilberedning:

  1. Mel, sukker, bagepulver og blandes godt. 
  2. Alle de resterende ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej. 
  3. Dejen formes til 2 stk. ca. 20 cm. lange, "flade" pølser. Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i. 
  4. Disse bages på bagepapir ved 175 grader i 20 minutter. 
  5. De nu halvbagte flade pølser, tages ud af ovnen og afkøles let, inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver. 
  6. Skiverne bages igen på bagepapir yderligere 10 minutter. Afkøles helt på bagerist. 
  7. Opbevares i lufttæt beholder.

Kilde: Mette Blomsterberg