Ingredienser:
- 250 g hvedemel
- 225 g sukker
- 2 stk. æg
- 1 stk. æggeblomme
- 90 g mandler
- 80 g pistaciekerner
- 0,5 tsk. bagepulver
Tilberedning:
- Mel, sukker, bagepulver og blandes godt.
- Alle de resterende ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej.
- Dejen formes til 2 stk. ca. 20 cm. lange, "flade" pølser. Brug eventuelt en anelse mel til at rulle i.
- Disse bages på bagepapir ved 175 grader i 20 minutter.
- De nu halvbagte flade pølser, tages ud af ovnen og afkøles let, inden de skæres i ca. 1 cm. tykke skiver.
- Skiverne bages igen på bagepapir yderligere 10 minutter. Afkøles helt på bagerist.
- Opbevares i lufttæt beholder.
Kilde: Mette Blomsterberg