Ingredienser til 10 - 12 personer:
Fragilité:
- 200 g marcipan
- 200 g æggehvider
- 300 g sukker
- 100 g hasselnøddeflager
Fyld:
- 1/4 l piskefløde
- 550 g friske jordbær
Tilberedelse
Fragilité: Ælt marcipan med 50 gram æggehvider.
Kom dem i lidt ad gangen. Pisk 150 gram æggehvider med 300 gram sukker helt stift. Vend de stive hvider i marcipanmassen. Smør dejen ud på en bradepande, cirka 33x40 cm, beklædt med bagepapir. Drys med hasselnøddeflager. Bag bunden ved 180 grader i cirka 15 minutter (nogle gange 20 - 25 minutter).
Når bunden er helt afkølet, vendes den om på et nyt stykke bagepapir, så nødderne vender nedad. Fyld: Pisk fløden stiv. Fordel flødeskummet, på nær 2 cm fra kanten, over fragilitébunden, når denne er helt kold. Skær jordbærene i grove stykker og drys dem over flødeskummet. Brug bagepapiret til at rulle rouladen så stramt som muligt. Rul på den lange led. Skær rouladen i skiver på sned, server med friske jordbær og drys evt. med flormelis.